Pohditko palvelumme hankkimista? Nyt sinun ei tarvitse enää jäädä pohtimaan, sillä tarjoamme kassavirtapohjaisen vaikuttavuusanalyysin ilmaiseksi kymmenelle ensimmäiselle.

Olemme viimeisen vuoden aikana keskustelleet kymmenien yritysten kanssa, miten kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi voisi heitä auttaa. Esimerkiksi avaamalla, millaisen ROIn suunniteltu investointi voisi yritykselle tuoda.

SAF:n palvelu on joskus kuitenkin hankala ostaa. Olemme ymmärtäneet sen johtuvan siitä, että vastaavia palveluita ei ole tarjolla. Asiakas kokee, että hän on ostamassa jotain kokeellista, vaikka palvelumme perustuu Riku Lehtisen yli 40 vuoden aikana kehittämään metodologiaan.

Teemme vastaantulon. Tarjoamme kymmenelle ensimmäiselle yritykselle kassavirtapohjaisen vaikuttavuusanalyysin ilmaiseksi. Edun arvo on useita tuhansia euroja.

Tarjoukseemme ei ole piilotettu ketunhäntää. Jos asiakas kokee, että analyysin jälkeen hän ei halua jatkaa yhteistyötä, me kiitämme, kumarramme ja jatkamme eteenpäin. Asiakkaallemme ei kilahda minkäänlaista laskua jälkikäteen.

Miksi teemme tämän? Haluamme käytännössä osoittaa asiakkaallemme, että metodimme toimii. Uskomme, että analyysi johtaa pitkään yhteistyöhön, jossa pääsemme tukemaan asiakastamme kassavirtojen maksimoimisessa.

Jos mietit, mitä palveluun sisältyykään, niin tämän linkin takana on hieman rautalankaa: Kassavirtapohjainen vaikuttavuusanalyysi – tästä siinä on kyse

Saat edun käyttöösi soittamalla suoraan Ari Holmille (050 366 3381) tai meilaamalla ari.holm@strategicaccounting.fi.