Tähän haasteeseen ei kannata tyhmien lähteä. Meillä menestyvät laiskanpulskeat ja julmetun fiksut sillä he eivät keksi pyörää uudestaan, vaan lähtevät suoraan ajamaan.

Strategic Accounting Oy (SAF) perustettiin 2017, kun hallituksemme puheenjohtaja ja pää-analyytikkomme Riku Lehtinen pohti oman elämänsä vaihetta ja törmäsi kahteen muuhun perustajaamme Ariin ja Jarkkaan.

Syntyi Rikun osaamisen sukupolven monistuspalvelu SAF. Tuo nimi vain on hiukan hankala vääntää meille suomalaisille, joten mehän sanomme tätä rakasta yhteisöämme SAF:iksi ja savossa sahviksi.

Olemme nyt SAF:n kehityksen vaiheessa 2.0, jossa…

  • Palvelupakettimme on valmis ja koeteltu. Riku on sillä tehnyt businesta 40 vuotta. Kassanennusteemme Saas-versio on pyörinyt jo vuoden edistyksellisimmissä yrityksissä.
  • Koulutustarjottimemme on kattava. Kehityskumppanimme tuovat siihen laajan osaamisalustan.
  • Referenssipohjamme kattaa 6000 yritystä, joiden toimintaa ja taloutta olemme mallintaneet, simuloineet ja johtamista kehittäneet.
  • Potentiaalisten asiakkaiden listamme eli koulutus- ja ohjelmistoasiakkaidemme määrä on yli 400 yritystä, joista hyvä osa on jo menetelmämme käyttäjiä ja webinaariemme kuulijoita.

Yksinkertaisesesti sanottuna: meillä on tuote, kokemus, referenssit ja kartta jo meistä tietoisten ja ostaneiden asiakkaiden osoitteisiin. Enempäähän ei voisi partneri toivoa.

Tästä älykäs ja hiukan laiskanpulskea partnerikandidaatti innostuu ja noukkii itselleen asiakaskunnan, jonka kanssa kasvaa ja nauttii työnsä hedelmistä.

Kun työtä on, tarvitsemme tekijöitä

Haluatko muutoksen töihisi? Haluatko hallita itse tekemistäsi? Oletko valmis levittämään siipesi ja liittymään dynaamisen ja kokeneen ammattilaistiimin kumppaniksi, kasvamaan kanssamme – tekemään oma tulevaisuutesi!

Etsimme uusia osaajia, yrittäjähenkisiä kumppaneita kasvattamaan asiakkaidemme businesta ja samalla SAF:n toimintaa.

Koronan iskettyä järjestimme useita webinaareja kassavirtajohtamisesta ja tämä jatkuu. Tilaisuuksiin osallistui satoja yritysjohtajia useilta toimialoilta ja eri puolilta Suomea. Meiltä loppuvat nyt kädet tarjota heille henkilökohtaista palvelua.
Partnerinamme pääset kiinni asiakaskantaamme ja tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaista kassavirtajohtamispalvelua.

Toivomme partnerillamme olevan vankka yrittäjähenki, kokemusta yritystoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta. Hän ymmärtää mitä on hyvä johtaminen ja miten talouden ymmärtäminen tehostaa asiakasyrityksen toimintaa.

Emme etsi liiketaloustieteen tohtoreita, vaan henkilöitä, jotka kykenevät näkemään uudet mahdollisuudet asiakasyrityksissä ja mittaamaan työtään kassavirtatuloksellamme. Käytössäsi ovat parhaat asiantuntijamme. He tukevat asiakkuutesi hoidossa.

Praktiikkasi menestyminen edellyttää myynnillistä otetta, jolloin rakennat oman menestyvän asiakaskuntasi jo kahdesti meihin hurahtaneiden liidilistastamme.

Mitä tarjoamme:

  • Työtä niin paljon kuin haluat – mahdollisuuden hallita omaa työmäärääsi.
  • Mahdollisuuden toimia yli 40 -vuotiseen kokemukseen ja osaamiseen perustuvan metodin parissa.
  • Kyvykkyyden toteuttaa Strategic Accounting -metodia yrityksen omille asiakkaille. Annamme koulutuksen, palvelupaketit ja tarvittavat työkalut.
  • Yli 6.000 yrityksen anonyymin tietokannan liiketoiminnan eri tilanteista ja muutoksista kassavirtoihin.
  • Dynaamisen, kasvavan yhteistyön, jonka avulla pystyt rakentamaan yrityksellesi uutta liiketoimintaa.
  • Tuen ja työkalut myynnissä ja markkinoinnissa.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Pekka Kotiaho, pekka.kotiaho@strategicaccounting.fi, 040 759 5176.