Analysoimme yrityksesi prosessit ja luomme sinulle yksilöllisen kassavirtatulostavoitteen. Teemme tämän veloituksetta.

Kuvittele, että saisit maan parhaimpiin kuuluvat asiantuntijat tekemään työtä yrityksesi eteen.

Syventymään bisnekseesi. Kaivamaan tietoa, miten samalla alalla toimivat kilpailijasi ovat menestyneet. Ja kertomaan, millaiset mahdollisuudet sinulla olisi kasvattaa kassavirtatulostasi, joka on oikeaa rahaa. Voisit käyttää sitä investointeihin, osinkoihin, lainojen lyhennyksiin tai kassareservien kasvattamiseen.

Paljon olisit valmis tästä palvelusta maksamaan? Olisiko kymppi liikaa, tuhansina siis?

Kymmenen tuhatta ei olisi mitään, jos se avaisi sinulle uuden näkymän liiketoimintaasi ja antaisi tavoitteen, jota kohti juosta.

Me teemme tämän sinulle ilman hintalappua. Kun työmme on tehty, emme laita sinulle sentinkään laskua. Saat maksaa palvelustamme oman pussisi mukaan, jos olit tyytyväinen.

Mitä tällainen palvelu sitten pitää sisällään?

Palvelun nimi on Kassavirta-analyysi. Siinä me analysoimme asiakkaamme liiketoimintojen prosessien kassavirrat ja yrityksen nykyisen kassavirtatuloksen.

Vertaamme tulosta saman alan yritysten numeroihin 6.000 yrityksen tietokannassamme. Vertailutieto kertoo, kuinka paljon sinulla on mahdollisuuksia nostaa kannattavuuttasi.

Perehdymme yrityksesi tulevaisuuden strategiaan. Luomme sen pohjalta yrityksellesi yksilöllisen kassavirtatulostavoitteen.

Kassavirtatulos on yrityksen tärkein elämänlanka. Puhtain yrityksen toiminnan kannattavuudesta kertova tunnusluku. Se on itse jatkojalostamamme käsite, joka teknisesti vastaa tietyllä tavalla laskettua liiketoiminnan rahavirtaa.

Kassavirtatuloksen tavoite on strategiasi taloudellinen vastinpari. Siinä missä strategia on toiminnallinen suunnitelma tuleville vuosille, kassavirtatulostavoite saman suunnitelman numeerinen peili joka näyttää tulevan kannattavuutesi.

Jos ja kun siihen yllät, kilpailuasemasi paranee suhteessa saman alan muihin yrityksiin. Samalla tienaat oikeaa rahaa.

Olet ostaja, et ostettava.

Teemme tämän analyysin veloituksetta siksi, että luotamme itseemme. Meillä on koeteltua kokemusta yli 40 vuotta, yli 6000 casesta. Yksin investoinneissa on työkalujemme läpi kulkenut euroja runsaan neljän miljardin edestä.

Kiinnostuitko? Pirauta Ari Holmille 050 366 3381.