”Kun asiakas menestyy, menestymme mekin” , kokenut yritysten kasvattaja Kotiaho sanoo.

Kokenut yritysten kasvattaja, DI Pekka Kotiaho, 63 on nimitetty Strategic Accounting Finland Oy:n (SAF) toimitusjohtajaksi. Nimitys astui voimaan 3.3.2020.

Kotiahon tehtävänä on vauhdittaa yrityksen kasvua erityisesti liikkeenjohdon konsultoinnissa.

“Kiihdytämme Strategic Accountingin liiketoiminnan kasvuun yhdessä yhtiön perustaneen ydintiimin kanssa. Tuomme selkeästi tuotteistetun SAF-työskentelymetodiikan asiakkaittemme, partnereidemme ja kehityskumppaniemme aktiiviseksi menestyksen työkaluksi ja kassavirtatuloksella mitaten todennamme asiakkaan saaman hyödy, siis työmme tulokset ”, Kotiaho sanoo.

“Keskitymme asiakastyöhön ja asiakkaiden kassavirtojen kasvattamiseen SAF-menetelmin. Kun asiakas menestyy, menestymme mekin”.

Kotiaho on elämäntyönsä paperiteollisuudessa ja urheiluvälinebusineksessa tehnyt koneenrakentaja, Valmet Paperikoneissa, BetzDearbornissa ja Herculeksessa sekä Rapalassa kasvattamalla ja skaalaamalla niiden toimintaa niin Suomessa kuin hyvän osan ulkomailla kansainvälisestikin.

Hän on toiminut myös konsulttiyritys Strateal Oy:n osakkaana ja vetänyt toimitusjohtajana Lahden Paikkaa (ex. Tuoterengas). Pekka on pitkäaikainen Hollolan seurakunnan kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ja Hollolan kunnanvaltuutettu.

Strategic Accountingin kaksivuotisen käynnistysvaiheen toimitusjohtajana toiminut Ari Holm keskittyy jatkossa yrityksen myynnin kiihdyttämiseen, johon yhtiö näin keskittää osaamista ja resursseja.

Strategic Accounting Finland Oy (SAF) on Suomen johtava kassavirtajohtamiseen keskittynyt yritys. Yritys myy ja kehittää kassavirran kasvattamisesta tukevia ratkaisuja ja ohjelmistoja, kouluttaa ja palvelee yrityksiä tulevien kassavirtojen hallinnassa ja luomisessa.