Strategic Accounting on avannut oman verkkokauppansa. Verkkokaupassa tarjotaan kassavirta-analyysiin pohjautuvia työkaluja liiketoiminnan ammattilaisille.

Strategic Accounting on avannut oman verkkokauppansa. Verkkokaupassa tarjotaan kassavirta-analyysiin pohjautuvia työkaluja liiketoiminnan ammattilaisille.

Ensimmäisenä tarjolla ovat videotallenteet digi-investointien oikeasta laskutavasta sekä myynnin johtamisen työkaluista.

Riku Lehtinen, Strategic Accounting Oy:n pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja, miksi verkkokauppa?

“Koska kassavirta kuuluu kaikille. Yrittäjien on vaikea joskus päästä tähän tietoon käsiksi, vaikka heillä olisikin tilitoimisto käytettävissään. Me tarjoamme työkalut ja taidot joiden avulla kassavirta saadaan esille.”

“Verkkokaupasta saa ajasta ja paikasta riippumatta niitä työkaluja ja taitoja, joita kassavirran haltuun saaminen edellyttää”

Olet kouluttanut livenä tuhansia ihmisiä. Millainen kokemus taas webinaarin pitäminen on ollut?

“Kouluttajana webinaaritallenne on pakottanut minut tiivistämään asiani vaikuttavammin. Siellä en voi jaaritella.”

Miten live-koulutus eroaa tilanteena tallenteen tekemisestä?

“Puhuminen kameralle tai mikrofonille pakottaa jättämään tuntemukset vähemmälle ja keskittymään paremmin asiaan. Koen, että se tehostaa koulutusprosessia.”

“Kun en pysty näkemään ihmisten ilmeitä ja eleitä, koen, että asiassa pysyminen on helpompaa.”

“Livenä on helpompi ottaa koulutettavien yksilöllisiä toiveita huomioon mutta samalla se saattaa ohjata keskustelun sivupoluille”.

Miksi ensimmäiset tallennetuotteet keskittyvät digi-investointien ROIhin ja myynnin johtamiseen?

“Näillä teemoilla on suurin ja nopein vaikutus minkä tahansa yrityksen kannattavuuden kasvattamiseen.”

Onko taloushallinnossa osaamisalueita, joita on vaikea kouluttaa verkkokurssien avulla?

“Mikään yksittäinen tapa oppia ei yksinään riitä. Verkkokurssi voi olla ensimmäinen askel kohti kassavirtojen hallintaa. Live-koulutus voi olla toinen. Konsultointi voi olla lopullinen yhteistyön muoto, jonka lopputuloksena on kassavirtojen – ja rahan riittävyyden – hallinta kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Siirry tallenteisiin:

Myynnin parempi johtaminen kassavirta-analyysin avulla

Digi-investoinnin todellisen tuoton laskeminen