Asiantunteva

tiimimme

Pekka Kotiaho

Toimitusjohtaja, osakas

Pekka on tehnyt elämäntyönsä paperiteollisuudessa Betz Dearbornissa ja Herculeksessa kasvattamalla ja skaalaamalla niiden toimintaa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Hän on toiminut myös konsulttiyritys Strateal Oy:n osakkaana ja vetänyt toimitusjohtajana myös Lahden Paikkaa (ex. Tuoterengas).

Pekka on pitkäaikainen Hollolan seurakunnan kirkkovaltuuston puheenjohtaja ja Hollolan kunnanvaltuutettu.

Vapaa-ajallaan Pekan voi tavata ajelemassa Renault Alpine 110 -ralliautoa. Tällä mallilla Renault otti rallin merkkimestaruuden vuonna 1973. Pekalta löytyy työn alla myös Renault 12 Gordini.

Pekan vastuulla on yrityksen kokonaisvaltainen kehittäminen.

Ota yhteyttä Pekkaan:
pekka.kotiaho@strategicaccounting.fi, 040 759 5176

Riku Lehtinen

Perustajaosakas, pääanalyytikko

Liikkeenjohdon konsultti (LJK) Riku on Strategic Accounting -metodin luoja. Hän on konsultoinut ja kouluttanut tuhansia yrityksiä vuodesta 1976. Hän on myös suosittu luennoitsija, joka kykenee kiteyttämään vaikeatkin asiat hauskasti ja oivaltavasti. Jos hän ei ole Excel-taulukoiden ääressä, niin todennäköisimmin Rikun tapaa rinteessä suksilla.

Vastuu asiakasprojekteista.

Ota yhteyttä:
riku.lehtinen@strategicaccounting.fi
+358 400 22 55 77

Olli Aalto

Hallituksen puheenjohtaja, partner

Ollilla on pitkä kokemus sekä tilitoimistoalalta että järjestöelämästä luottamustoimien kautta. Lähes yhtä pitkästi on elämänkokemusta karttunut perheenisänä. Pisin kokemus on kuitenkin merenkulusta. Kokemukset yhdistyvät työelämän suurimpaan mielenkiinnon kohteeseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja muiden auttamiseen siinä.

Ota yhteyttä:
olli.aalto@strategicaccounting.fi
+358 44 7131 001

Marcus Penttinen

Head of research and development, osakas

Marcus on kolunnut läpi monia eri toimialoja monissa eri tehtävissä. Viimeisimmät vuodet Marcus on toiminut työelämän ja johtamisen tutkijana sekä projektipäällikkönä Turun ammattikorkeakoulussa. Marcuksen erityisosaamisena koetaan laajojen kokonaiskuvien rakentaminen ja ymmärtäminen sekä työilmapiirin ja työhyvinvoinnin kytkeminen tuottavuuteen, suorituskykyyn ja kassavirtaan. Jos et löydä Marcusta etsimässä uusimpia työelämän ja johtamisen trendejä, niin sitten kannattaa etsiä luonnon keskeltä tai hevostallilta. Luonto ja eläimet ovat Marcukselle keinoja saada lisäenergiaa ja nähdä asiat kirkkaasti.

Vastuu tutkimustoiminnasta.

Ota yhteyttä:
marcus.penttinen@strategicaccounting.fi
+358 41 526 0665

Ari Holm

Perustajaosakas

Ari on toteuttanut myyntiä ja johtanut myyntitiimejä useassa kansainvälisessä organisaatiossa, kuten Xeroxilla, Domus-konsernissa ja Konica Minoltalla. Arilla on intuitiivinen kyky ymmärtää liiketoimintaa ja taito kääntää se myynnilliseksi prosessiksi. Jos sinulla on hetki aikaa, niin kutsu hänet pelaamaan erä pöytätennistä. Pääset mestarin seuraan.

Vastuu kehityskumppanuuksista ja asiakkaiden kassavirtapohjaisesta myynnin kehittämisestä.

Ota yhteyttä:
ari.holm@strategicaccounting.fi
+358 50 366 3381

Jari Peltola

Perustajaosakas

Jari on vetänyt markkinointitoimisto Serus Mediaa ja toiminut Kauppalehden uutispäällikkönä ja MB:n (Mikrobitti) päätoimittajana. Hän näkee maailman sanoina ja erilaisina näkökulmina. Jari väittää, että kolmen lapsen isänä hänellä ei ole omaa elämää. Perjantaisin hänet on silti nähty käyvän Talin squash-hallin kerho-illassa.

Vastuu markkinoinnista ja viestinnästä.

Ota yhteyttä:
jari.peltola@strategicaccounting.fi
+358 50 314 2590

Kari Kuusisto

Partner, osakas

Kari on Cramon sisäisen tarkastuksen pitkäaikainen johtaja, jolle prosessien ja hallinnon kehittäminen sekä liiketoimintariskien hallinta on kaikki kaikessa. Lisäksi Karille on kertynyt kokemusta erilaisissa taloushallinnon vastuutehtävissä.

Kari toimii SAFissa partnerina. Hän vastaa itsenäisesti asiakkuuksistaan käyttäen hyväksi SAF-metodia.

Karin sijaintipaikka on Espoo.

Ota yhteyttä:
Kari Kuusisto
kari.kuusisto@strategicaccounting.fi,
+358 50 323 1440